Well hi there, 2016!

10:56 ip.

Lähes toisintona siitä, mitä eilen kirjoitin Facebookiin ennen vuodenvaihdetta:

Vuosi 2015 alkoi Utahista ja tulee loppumaan Suomeen.
Vuoden aikana kamppailtiin kaukosuhteessa,
maaliskuussa ostettiin yhdensuuntaiset liput Suomeen.
Kesäkuussa jätimme kaukosuhteen taakse ja pääsimme virallisesti saman katon alle.
Loput USA:n muuttotavarat tulivat heinäkuun alussa,
ja päivää ennen Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää...
...Menin naimisiin maailman parhaan tyypin kanssa.

Matkusteltiin niin 'kotimaanmatkailua' Utahissa,
kuin Euroopassakin, kun käväistiin lokakuussa Göteborgissa.
Juhlittiin naimisiinmenoa, kahden maan itsenäisyyttä, Halloweenia, kiitospäivää.
Oltiin onnellisia.

Ollaan toivottavasti onnellisia myös vuonna 2016.

Hyvää uutta vuotta 2016!

... Mutta kuinka meidän vuodenvaihde oikein sujui?



Meillä ei ollut tehtynä minkäänlaisia suunnitelmia vuodenvaihteelle. Jos ihan rehellisiä ollaan, minulla ei ollut pienintäkään juhlatunnelmaa. Oltiin kuitenkin jo aikaisemmin juteltu siitä, että käytäisiin vilkaisemassa kaupungin ilotulitukset ennen puoltayötä.

Niinpä me sitten päätettiin napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla - käytiin tutustumassa uuteen paikalliseen auton itsepalvelupesulaan ennen rakettien ampumista. Tykättiin! Juuri vastaavanlaiset itsepalvelupesulat autoille tulivat Utahissa tutuiksi ja osoittivat toisaalta olevansa myös äärimmäisen käteviä, joten oli äärettömän positiivinen yllätys saada vastaava myös tänne meidän pikkukaupunkiin. Toivottavasti myös pysyy täällä, eikä lähde vähäisen asiakasmäärän vuoksi toisaalle...

Ilotulitus oli positiivinen yllätys - olin odottanut jotakin huomattavasti pienemmässä mittakaavassa olevaa, mutta saatiin nauttia raketeista melkein kymmenisen minuuttia. Koko homman miinuspuoli oli ainoastaan siinä, että tuuli kävi mereltä harvinaisen kylmänä ja kävi luihin ja ytimiin saakka. Ja koska ilotulitus alkoi vartin verran myöhässä, ehdittiin tovi jos toinenkin palella paikoillamme. Ilotulitukseen jäikin uuden vuoden glamourista suurin osa - kotona meitä odotti lämmin suihku, muutamat tutut telkkariohjelmat ja ruoka.

Puoliltaöin mentiin hetkeksi ulos tiirailemaan, näkyisikö peltojen ylitse raketteja - oli kuitenkin hieman sumuinen ilta, ja ainoastaan lähimmän naapurin raketit näkyivät tänne meillekin saakka. Vuosi vaihtui siis varsin rauhallisissa tunnelmissa - mitään muuta erityisen perinteikästä ei tehty, kuin kuunneltiin vuodenvaihteen jälkeen Auld Lang Synea.

Uskaltaisin silti väittää, että kaikessa rauhallisuudessaankin vuodenvaihde 2015-16 oli oikein onnistunut. Jään innolla odottamaan, mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan, ja saadaanko toteutettua muutama toisillemme annettu lupaus.

Yksi niistä pienistäsuurista asioista, joita Utahista on kaivattu tänne nykyisille kotinurkille. Myös Utahista Suomeen muuttanut auto näytti olevan oikein tyytyväinen saamaansa kohteluun.








Meikäläisen uudenvuodenateria oli turhia koreilematta Mac & Cheese.

Okei, herkuteltiin me vuodenvaihteen jälkeen vähän inkiväärioluella ja karkeilla...

0 kommenttia