Paras pannari (ikinä)

8:08 ip.

Mä oon pienestä saakka pitänyt leipomisesta, ja toisaalta myös tietyistä herkuista. Yksi ikisuosikeista ovat letut - mutta niiden paistaminen käy työstä, ja siihen leikkiin jaksan aika harvoin lähteä. Mutta pannarin kanssa pääsee ainakin tarpeeksi lähelle, ja multa löytyy hihasta se oma, perinteinen luottoresepti, jolla meidän pannarit syntyy. Vaihteen vuoksi siis jotain muuta, kuin pelkkää tekstiä - nimittäin pannaria!

Helppoa, nopeaa ja ihan käsittämättömän hyvää!


Paras pannari (ikinä)

4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria

8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g margariinia, sulatettuna

Kuivat aineet keskenään sekaisin, maito sekaan - tämän jälkeen munat yksitellen ja lopuksi margariini. Koko komeus uuniin 175-200 C noin puoleksi tunniksi, kunnes pannari näyttää hyvältä ja syömisvalmiilta.

2 kommenttia

  1. Tarkemmin ajatellen mä teen ihan samalla reseptillä ja todellakin hyvää tulee, nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jotenkin aina se taika, että jätän keskeltä raa'aksi. Tämän kanssa en oo (kertaakaan! Jee!) onnistunut siinä, että pannari olisi puoliraaka. :D On muuten ihan tajuttoman hyvää :)

      Poista